MixMamas | Tafelzeil, Cookplay servies & Meer

MixMamas

MixMamas is een groothandel en webshop in producten met een knipoog, zoals tafelzeil, gecoat tafellinnen, luiertassen, bonfim – gelukslintjes, (Spaanse) Cookplay servies… Inspirerende, vernieuwende, kleurrijke artikelen om vrolijk van te worden. Niet voor niets noemt MixMamas zichzelf de zon in ieder huis!

Groothandel

Geschiedenis

Mixmamas werd in 2001 opgericht door Edith de Roy van Zuidewijn. Met de intentie een groothandel te beginnen vertrok zij naar Mexico om inkopen te doen. Bepakt met samples van fabrikanten en 2 km. aan tafelzeil, is Edith daarna neergestreken in een anti-kraak pand in de Utrechtse wijk Lombok. Even later plaatste de Chill Out afdeling van de Bijenkorf haar eerste order en MixMamas was een feit!

Tafelzeil

Groothandel tafel

Gecoat tafellinnen

Tafellinnen

LuiertassenBonfim – Gelukslintjes

Gelukslint

Cookplay servies

Mixmamas is tevens distributeur van het Spaanse serviesmerk CookplayDit servies is dé vernieuwende manier om de ideale maaltijd in stijl te presenteren!

MixMamas Cookplay

Inkopen

Heb jij een winkel, HORECA onderneming, organiseer je festivals, bruiloften of bedrijfsfeesten en wil je producten uit de collectie inkopen? Vraag dan vandaag nog naar de mogelijkheden van een groothandelsaccount. Zij zullen je graag informeren over de speciale inkoopprijzen voor winkeliers.

Contactgegevens

MixMamas
TWI/ magazijn 
Schoterhoek 2
2441 LD  NIEUWVEEN
Tel.: 030-2273547

Website: www.mixmamas.nl
E-mail: [email protected]

Facebook Pinterest Twitter

Producten

Tafelzeil, gecoat tafellinnen, luiertassen, bonfim –  gelukslintjes, serviesgoed, bakjes, borden, kommen, bekers, tapasschalen, amuse borden…