Moes & Griet | UASHMAMA | Lifestyle producten

Moes & GrietMoes & Griet is exclusief distributeur in de Benelux van alle UASHMAMA® producten en heeft tevens het agentschap van The Beach People. Met deze merken biedt Moes & Griet een scala aan mooie en inspirerende producten!

Moes & Griet

UASHMAMA

De producten van UASHMAMA worden gemaakt in Italië. De combinatie van traditie, vakmanschap en technologie heeft ervoor gezorgd dat de magische formule UASHMAMA papier is ontstaan. Door een productieproces waarvan de techniek te vergelijken is met het looien van leer is een duurzaam materiaal ontstaan; 100% natuurlijke vezels, afkomstig van kweekbomen.    Moes & Griet

De productlijn van UASHMAMA is eindeloos en blijft inspireren, van fantastische paper bags tot aan functionele tassen. De producten worden met liefde bedacht en stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Na de zeer populaire paper bags is de lijn nu uitgebreid met onder andere handtassen, shoppers, bretels en schorten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en bewerkingen.

Moes & Griet

‘Het papier, waar de artikelen van gemaakt worden, lijkt op leer, is wasbaar als stof en behoudt zijn vorm!’

Moes & Griet

The Beach People

In de zomer van 2013 is het merk The Beach People gelanceerd door de zusjes Emma en Victoria uit Australië. Zij zijn de makers van de originele Roundie®. Het merk belichaamt hun levensstijl aan zee en hun liefde voor reizen. Zij hebben een scherp oog voor het ontwerpen van mooie producten van hoge kwaliteit!

Moes & Griet

Contactgegevens

Moes & Griet
Moes & GrietPostadres
Burgemeester van Everdingenstraat 2
4112 LG  BEUSICHEM
Tel.: 0640981860 (Annelot)/06-51245346 (Marion)

Moes & GrietShowroom
Staalweg 7
4104 AS  CULEMBORG
Tel.: 0345769048

Website:
www.moesengriet.nl
www.uashmama.nl

E-mail:
[email protected]
[email protected]

Facebook Instagram Twitter Pinterest

Producten

Lifestyle producten, roundies, beach towels, paper bags, tassen, handtassen, shoppers, bretels, schorten, beautycases, kussens, lampenkappen, sleutelhangers, notebooks, etuis, placemats, portemonnees, wijntassen…

Moes & Griet