Mooi door mij | Originele en inspirerende cadeau(pakket) musthaves

Het label Mooi door mij is ontstaan door een unieke samenwerking van zorgorganisaties en het bedrijfsleven met als resultaat mooie producten met een bijzonder verhaal!

Stichting ZOdIEZiJN | Mooi door mij

Stichting ZOdIEZiJN is een landelijke, onafhankelijke organisatie die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een beperking. Ieder mens heeft waarde voor de maatschappij en waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Zinvolle producten maken is daarvoor de basis. Daar is het label Mooi door mij voor ontwikkeld. Originele en inspirerende musthaves met een A-merkstatus.

     

    

Assortiment

Doosje complimenten

Deze is er in verschillende versies en talen. Het is een doosje met 7 complimenten bedoeld voor een week lang elke dag een compliment.
– Voor jou
– Om je beter te voelen
– Omdat ik van je hou
– Verjaardagswensen
– Kraamwensen
– Nieuwjaarswensen
– In vier talen. NL, Duits, Frans en Spaans

Zakje complimenten

Een zakje met 31 complimenten bedoeld voor een maand lang elke dag een compliment.

Ogenblikje

Ogenblikje is er in drie versies:
– Ik zie u zo graag
– Ik zie hoe bijzonder jij bent
– Kijk een lichtpuntje voor jou

Gelukspoppetje

Het gelukspoppetje, een klein cadeautje, echter een groots gebaar. Hij wenst geluk en gezondheid. Voorspoed en liefde. Wanneer je hem voor het slapen gaan onder je kussen legt, neemt hij in de nacht alle zorgen weg. Aldus eeuwenoude tradities van de Mayacultuur…

Behang

Mooi voor een hele muur of een stukje als accent. Prachtig project waar de cliënten een zelfportret hebben gemaakt en met dit behang als eindresultaat!

Mooie kaarten Holland

Net als bij het behang hebben de cliënten nu hun mooiste tekening gemaakt van wat zij als typisch Nederlands zien. Deze keer is het eindresultaat een mooie serie kaarten van zes in een doosje.

Fakkel

Als een lopend vuurtje, zo gaan deze fakkels door de tuin of dakterras. Ze zorgen voor licht, maar geven vooral sfeer. De fakkel heeft zes kanten in de kleuren groen, grijs en wit.

Zeepjes Holland

De zeepjes zijn er in drie variaties:
– Rode tulpjes met de geur: La Parisienne
– Witte schaapjes met de geur: Cotton
– Blauwe visjes met de geur: Cool ocean

Relatiegeschenken

Op zoek naar een relatiegeschenk, eindejaarscadeau, of gewoon een bedankje? Jouw medewerkers een blijk van waardering geven? De collega’s verrassen? Klanten bedanken? Juist nu is het zo fijn om cadeautje te geven waar de ander zeker weten blij van wordt. De ander die het zo dik verdiend om even in het welbekende zonnetje gezet te worden.

Specifieke wensen, grote aantallen, het eigen logo erop, of een speciale kleur? Het kan allemaal. Het team van Mooi door mij regelen het graag, goed en snel voor je!

Contact

Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met het team. Neem vooral ook een kijkje op de website!

Thanks for sharing!