Najaarsbeurs 3 t/m 5 september 2017 | Gebrand op succes voor retailers!

 

Trade Mart

Het eerste weekend van september gaan ook dit jaar weer de deuren van Trade Mart in het Beatrixgebouw in Utrecht open voor de Najaarsbeurs. Van 3 tot en met 5 september 2017 vestigt Trade Mart met het thema ‘Gebrand op succes’ de aandacht meer dan ooit op de grote kracht van Trade Mart; de honderden sterke merken die gezamenlijk de permanente beursvloer vormen waar iedere retailer zijn hart kan ophalen. Sterke merken staan tenslotte aan de basis van het succes van iedere winkel.

Trade Mart

Focus op sterke merken

“Voor een retailer betekent een bezoek aan Trade Mart dat hij of zij in 1 dag de de nieuwste collecties kan zien en kan bijpraten met een groot deel van zijn of haar leveranciers”, aldus markt manager Mike Beke. “Kwaliteitsmerken als bijvoorbeeld Camps & Camps en iXXXi zijn bekende namen. Een naam als H. Versteegh zal in eerste instantie wellicht minder bellen doen rinkelen maar merken als Treasure Rookie en Mr. MISTØR kent vrijwel iedereen. En dat zijn nog maar 2 van de mooie merken waarmee H. Versteegh modeaccessoires op Trade Mart staat”.

Vertrouwde merken en nieuwe spelers

‘Gebrand op succes’, het veelbelovende thema van deze editie, legt de link met de basis van succes in retail, de ‘brands’ ofwel merken van Trade Mart. Naast de merken die een permanente plek hebben op de beursvloer en dus iedere maand bezocht kunnen worden voor de nieuwste collecties en trends, complementeren diverse nieuwe en trendy merken de vloer tijdens de Najaarsbeurs. Ook de nieuwe merken grijpen dit moment aan om de nieuwste collecties te presenteren aan de retailers in Nederland en België. Met een gebalanceerd aanbod van sterke, vertrouwde merken en nieuwe spelers op de markt is de Najaarsbeurs voor iedere retailer een must om te bezoeken.

Een bezoek aan Trade Mart is voor retailers gratis. Een ticket is eenvoudig aan te vragen via info@trademart.nl 

Trade Mart

‘Noteer 3 tot en met 5 september a.s. alvast in de agenda en houdt de nieuwsbrief en social media de komende tijd in de gaten voor meer informatie!’

Naar de website