Prikkelend interieurdesign voor zowel de zakelijke klant als voor de particulier | BICA-styling

BICA-styling is het bedrijf van Bianca van Schie. Zij is gediplomeerd interieurstylist, etaleur en fotostylist. Met haar kennis van sfeer, licht, kleur, materiaal en techniek tovert zij (recreatie)woningen, winkels en kantoren om tot een heerlijke plek om te verblijven. Spannend en verrassend qua design, praktisch in gebruik.

In opdracht van Outdoorlifestyle en fotografie Martijn van Dam.

Ook op zoek naar een interieurdesigner/stylist?

BICA-styling heeft veel ervaring op het gebied van styling voor zowel zakelijke klanten als voor particulieren.

Zakelijk

Bianca verzorgt naast interieurstyling ook productfotografie. Sfeervolle foto’s gemaakt in een professionele setting. Foto’s die de producten uitlichten en versterken door juist gebruik van licht en weergave van details. Een exclusieve, professionele stijl, dát verkoopt!

Interieurdesign voor particulieren

Het is haalbaar en betaalbaar, een huis dat past bij jouw leven en persoonlijkheid. Met prikkelend interieurdesign creëert BICA-styling voor jou een thuis dat goed voelt, mooi oogt en vele malen unieker is dan de bekende styling voorbeelden uit tijdschriften. Jouw unieke leven, jouw thuis.

         

Meer informatie over de mogelijkheden

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten eens contact op met Bianca van Schie. Zij heeft veel ervaring, denkt mee, heeft oog voor detail en weet dat een ruimte ook praktisch in gebruik moet zijn. Bianca maakt graag een vrijblijvende offerte.

Portfolio BICA-styling

Contactgegevens

Bica-styling
Bianca van Schie
Tel.: 06-22130651 (WhatsApp mij)

Website: www.bica-styling.nl
E-mail: bianca@bica-styling.nl

Thanks for sharing!