Pro Card Exclusive

Pro Card Exclusive verzorgt exclusief de productie en distributie van de populaire producten van o.a. Molly Brett en Margaret Tarrant.
De Engelse Molly Brett (1902 – 1990) en Margaret Tarrant (1888 – 1959) zijn beiden beroemd om hun idyllische illustraties van dieren en sprookjesfiguren in romantische setting.

Pro Card Exclusive

Pro Card Exclusive

 

Kinderkaart 1
Midsummer Night 
Margaret Tarrant

Kinderkaart 2
Coming of Spring
Molly Brett

 

 

 

Fans

Met ruim 25 jaar ervaring in deze branche weet Pro Card Exclusive, als geen ander, dat dit genre prentbriefkaarten een enorme schare fans heeft! Liefhebbers komen er speciaal voor naar jouw winkel! Naast een zeer ruime collectie verschillende soorten postkaarten zijn er ook wenskaarten, reproducties van posters en diverse stationery exclusief verkrijgbaar bij Pro Card Exclusive.

Pro Card Exclusive

‘Liefhebbers komen er speciaal voor naar jouw winkel!’

Nieuw

Nieuw in de collectie is de stationery van de internationaal bekende merken Turnowsky en Goldbuch, een waar visitekaartje voor jouw winkel! Deze luxe producten met unieke designs zijn een welkome aanvulling in jouw assortiment en bieden je extra omzetmogelijkheden.

Pro Card Exclusive

Pro Card Exclusive

 

 

 

 

 

 

 

Hoogwaardige kwaliteit

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De postkaarten worden aangeboden in een fraai uitgevoerde smalle display en Pro Card Exclusive verzorgt het aanpassen van de collectie naar seizoenen of feestdagen. Je voorraad kun je eenvoudig aan laten vullen door online een bestelformulier in te vullen of je kunt natuurlijk ook gewoon bellen met Pro Card Exclusive,  ze staan altijd voor je klaar!

Pro Card Exclusive
Woezel & Pip

Mocht je aanvullende informatie wensen over exclusieve producten of over de service, neem dan even (vrijblijvend) contact op met Pro Card Exclusive. Op de website zie je een uitgebreide compilatie van de collectie, maar mocht je daar nog iets missen, dan horen ze dat uiteraard graag…

Contactgegevens

Pro Card Exclusive

Pro Card ExclusivePro Card Exclusive
Barbara van de Wiel
Galderseweg 58
4855 AJ  GALDER
Tel.: 076-5329544 of 06-13188907

Pro Card ExclusiveWebsite: www.procardexclusive.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Postkaarten, wenskaarten, reproducties van posters, stationery…