Retailbeurs | 12, 13 en 14 maart 2023

Prachtige nieuwe collecties, interessante bestsellers en nieuwe merken zorgen tijdens de komende Retailbeurs voor inspirerende dagen! Ontmoet de exposanten, leer van alle nieuwe technieken die je van dichtbij mag aanschouwen en praat live bij met collega’s. Een bezoek aan de Retailbeurs van 12 t/m 14 maart brengt je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de markt.

Trade Mart | Inkoop journey

Trade Mart heeft haar visitekaartje afgegeven met het New Years Event van 9 januari jl. Een eerste aanzet waar Trade Mart inspeelt op de behoefte van de winkelier. Afgelopen periode heeft Trade Mart de inkoop journey van de winkelier namelijk in kaart gebracht. Hoe wil de winkelier na COVID en met de digitalisering in het achterhoofd inkopen?

Juist nu zijn voelen, vastpakken en ruiken van producten nog belangrijker geworden elementen van die inkoop journey. Dat is ook al jaren het fundament van Trade Mart en dit zal ook niet veranderen. Met het New Years Event heeft de organisatie ingespeeld op het ‘ontmoeten’, ‘netwerken’ en ‘ontspannen’. Belangrijke momenten die tijdens het inkopen de inkoop journey compleet maken. Ondernemers hebben heel positief gereageerd op dit event en dit zal dan ook zeker een vervolg krijgen tijdens de komende Retailbeurs in maart.

Verrassend aanbod

Om ervoor te zorgen dat bij ondernemers tijdens hun bezoek aan de Retailbeurs alle zintuigen worden geprikkeld zijn de accountmanagers continue op zoek naar verrassend aanbod. Op basis van de trends kijken ze hoe zij deze trends kunnen vertalen naar collecties op de beursvloer: jewels & watches – fashion & lifestyle – kitchen & dining – home, living & design. Nieuwe segmenten zullen aan het aanbod worden toegevoegd. Bekijk alvast het exposanten overzicht.

Programma Retailbeurs

Het programma voor de Retailbeurs is volop in ontwikkeling. Iedere dag komen er nieuwe sprekers en sessies bij. Elke etage heeft een eigen invulling aan het programma zodat jij op de hoogte kunt blijven van alle trends en ontwikkelingen die spelen in jouw branche. Daarnaast zijn er ook algemene sessies waar iedereen aan kan deelnemen.

Bekijk het totale programma en alle inspirerende sprekers hier en reserveer jouw plek voor een sessie.

Interessante sprekers

Eén van de interessante sprekers tijdens de beurs is Tom Kikkert. Als ondernemer wil je goed voorbereid zijn op alle veranderingen in de branche. De Retailbeurs besteedt extra aandacht aan de toekomst van retail. Want hoe ziet deze eruit? Tom geeft advies op het gebied van retail, identiteitsmarketing, strategische positionering, consumentengedrag en beslissingsprocessen. Aan de hand van inspirerende voorbeelden neemt Tom je mee in de wereld van het bepalen van de identiteit van een organisatie en geeft hij tools om dit te doen met je eigen organisatie.

Gratis registreren

Heb jij je nog niet geregistreerd voor de Retailbeurs? Doe dit gratis, gemakkelijk en eenvoudig via onderstaande button. Je bent van harte welkom!

GRATIS REGISTREREN RETAILBEURS

Fotograaf: Michiel Ton

Thanks for sharing!