Revista


Over Revista

Revista, Karin van der Vegt is grafisch ontwerper & illustrator. Zowel grafisch als illustratief vertaalt zij abstracte informatie naar een visueel verhaal. Voor iedereen toegankelijk, want zo komt jouw boodschap over. Ze denkt in oplossingen en praktische mogelijkheden, werkt georganiseerd en volgens planning. Elk project is uniek en Karin levert graag maatwerk.

Karin heeft een voorliefde voor geïllustreerde plattegronden. Daar kan ze bijvoorbeeld jouw bedrijf mee op de kaart zetten. Letterlijk als illustratie, maar nog liever als compleet verhaal mét vormgeving. Zij ontwerpt bijvoorbeeld illustraties op boeken, brochures, flyers, jaarverslagen en menukaarten.

Ook zijn er mooie geïllustreerde plattegronden te koop van Nederland en van diverse steden in ons land. Gedrukt op (textiel)posters en behangcirkels.

Jouw product eruit laten springen? In een stijl die aansluit bij jouw wensen ontwerpt Karin verpakkingen, kaarten en stationery. En maakt ze dessins voor behang, stoffen en cadeaupapier.


Revista | www.revista-ontwerp.nl | karin@revista-ontwerp.nl