ScentChips – heerlijke geuren!

ScentChips

ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke geur verspreiden als ze in een brander van Scentchips® worden verwarmd. De ScentChips zijn verkrijgbaar in veel verschillende geuren, die allemaal met elkaar gemixt kunnen worden. Dankzij de vele geuren zijn de mogelijkheden eindeloos!

ScentChipsScentchips® Business

Hoewel geuren een grote invloed hebben op de sfeer in een ruimte, worden ze nog maar zelden ingezet als marketingmiddel.
Een gemiste kans!


Wist je bijvoorbeeld dat geur voor 45% bepaalt hoe mensen een ruimte of product ervaren? En dat bezoekers gemiddeld 16% langer in een winkel blijven en 15% meer bereid zijn tot een aankoop wanneer ze een prettige geur ruiken?

‘Onderscheid je van je concurrentie en zet geuren in!’

ScentChipsWil jij ontdekken wat geuren kunnen doen voor jouw product, merk of onderneming? Maak dan kennis met Scentchips® Business! Als je kiest voor dit concept ontvang je – afhankelijk van de oppervlakte van je winkel of kantoor – één of meerdere elektrische warmers en een receptenboekje. Vervolgens krijg je elk kwartaal een nieuwe voorraad ScentChips.

‘Wij maken daarbij een selectie van heerlijke geuren die passen bij het seizoen. Zo creëer je op ieder moment heel gemakkelijk een heerlijke geur!’

Nieuwsgierig?
Stuur een mail naar [email protected] en ontvang een proefpakket voor slechts € 24,71. In dit pakket zit een elektrische warmer, een doosje ScentChips in de maat XL (ongeveer 38 ScentChips) en een receptenboekje vol inspiratie. Kies je vervolgens voor een abonnement? Dan vervallen de kosten voor het proefpakket!

ScentChips

ScentChips

 

 

 

 

 

ScentChips Bewaardoos

De ScentChips Bewaardoos is een handige doos met 36 vakken en makkelijke inlegbladen.

ScentOils

ScentOils zijn geurrijke oliën voor gebruik in een olielamp van Scentchips®. Wanneer je olie in de lamp plaatst, verspreidt het parfum van de ScentOil een heerlijke geur. Uiteraard kunnen de verschillende ScentOils met elkaar worden vermengd.

ScentChipsScentCrush

Met ScentCrush maak je heel eenvoudig je eigen geurkaarsen! Plaats een lont in een houder van Scentchips® en strooi er ScentCrush omheen. Als je de lont vervolgens aansteekt, smelt de ScentCrush en ontstaat een heerlijke geurkaars. En wees creatief met de verschillende geuren en kleuren, want ze kunnen allemaal met elkaar worden gemengd!

ScentPearls

ScentPearls zijn kleurrijke waxpareltjes die een verrukkelijke geur verspreiden als ze worden verwarmd in een warmer van Scentchips®. Mix zoveel als je wilt!

Contactgegevens

Website: www.worldofscentchips.com
Contactformulier (zie website)

Producten

Geurproducten, geurparels, scentpearls, scentchips, electrische warmers, scentcandles, kaarsen, fleeceblankets, scentboxes, scentburners, branders, oliebranders, scentcrush, scentoils…