Schoolbord tafelzeil | MixMamas

Mixmamas

MixMamas is importeur en groothandel in producten met een knipoog, zoals tafelzeil, gecoat tafellinnen, luiertassen, bonfim – gelukslintjes, serviesgoed… Inspirerende, vernieuwende, kleurrijke artikelen om vrolijk van te worden!

Wist je dat…

MixMamas verkoopt naast gecoat tafellinnen, doorzichtig en kleurrijk tafelzeil ook schoolbord tafelzeil. Schoolbord tafelzeil op rol is ideaal om een café, restaurant, schoollokaal, winkel of feest mee te decoreren. Het krijtzeil van Mixmamas valt mooi soepel, het is waterdicht en dus makkelijk afneembaar. Je kunt erop schrijven met krijt of speciale schoolbordstiften. Het krijt is eenvoudig te wissen met een vochtige doek.

‘Heb je je vergist? Dan veeg je het uit met een spons of zachte doek en je begint gewoon opnieuw!’

Ben jij eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je (foodtruck) festivals, events of richt je bedrijven in en wil je veel tafels van tafelzeil voorzien? Dan is het voordelig om deze bij Mixmamas op rol te bestellen, want er zijn altijd rollen tafelzeil IN DE SALE en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. Handlettering is hot, je kunt daarvoor i.p.v. echte schoolborden het MixMamas schoolbord tafelzeil gebruiken. Bijvoorbeeld om de bar, de menukaart of de kast mee te bekleden, maar natuurlijk ook om een poster te maken. Ook heel leuk is het tekenen van placemats op het zeil…

Meer informatie? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens. Het team van Mixmamas staat je graag te woord!

Contactgegevens

Mixmamas
TWI/ magazijn 
Schoterhoek 2
2441 LD  NIEUWVEEN
Tel.: 06-13085752

Website: www.mixmamas.nl
E-mail: [email protected]