Sfeermakers | Eggink verpakkingen

Bij Eggink verpakkingen zijn ze helemaal voorbereid op het winterseizoen, onder andere met Winter/Kerst banners. Deze mooie (goedkope) sfeermakers zijn heel geschikt voor winkel, etalage, beursstand of bedrijfspand!

Eggink Verpakkingen

Sfeermakers

De banners zijn gemakkelijk op te hangen en hebben allemaal een mooie fullcolour print, doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardig, kleurrijk fotomateriaal. Eggink verpakkingen heeft vele verschillende soorten bedrukte banners op voorraad voor alle seizoenen van het jaar. Zo ook banners voor de feestelijke decembermaand.

Eggink Verpakkingen          Eggink Verpakkingen          Eggink Verpakkingen

‘Laat je inspireren door onze Winter/Kerst banners!’

Eggink Verpakkingen          Eggink Verpakkingen           Eggink Verpakkingen

Eggink Verpakkingen          Eggink Verpakkingen          Eggink Verpakkingen

De vestigingen in Enschede en Winterswijk beschikken niet alleen over een groot magazijn, maar ook over een sfeervolle showroom. Deze ondergaan meerdere keren per jaar een grote of kleine metamorfose om de sfeer van het (komende) seizoen te laten zien of om een bijzonder thema uit te lichten. Naast het bezoeken van de showroom kun je het assortiment ook online bekijken. Via deze link kun je alvast een kijkje nemen in de nieuwe inspiratiegids 2017/2018.

Eggink Verpakkingen

Ook kerst… inpakpapier *  linten en strikken *  deco’s * food dozen * pakketdozen * etiketten * cadeauzakjes * draagtassen * manden * geschenkverpakkingen * PP Zakken

Contactgegevens

Eggink verpakkingen Enschede
Bentrotstraat 44-54
7531 AB  Enschede
Tel.: 053-4352725
Openingstijden: Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
E-mail: [email protected]

Eggink verpakkingen Winterswijk
Ambachtsstraat 32-34
7102 DW  Winterswijk
Tel.: 0543-513365
Openingstijden: Ma t/m vrij 8.00 – 17.00 uur.
E-mail: [email protected]

Website: www.eggink-verpakkingen.nl