Shop in Beeld | KOKOMO lifestyle

Dolenthousiast en met een enorme drive zijn Grytsje Faber en Nellie de Vos in september 2018 begonnen aan een avontuur dat de naam KOKOMO lifestyle heeft gekregen. Een lifestyle shop aan het Noard in Workum. Workum is een geliefde toeristische watersport- plaats en natuurlijk bekend als één van de Friese Elfsteden. Een gezellig stadje/dorp om te bezoeken, met name om de leuke verscheidenheid aan winkeltjes, terrassen, musea en galerieën.

‘Het oude apothekerspand had voor ons meteen de juiste VIBE te pakken!’

Interieur & Mode

Op interieurgebied zijn er heel veel leuke merken! Bij KOKOMO lifestyle vind je prachtige kussens in trendy kleuren, woonaccessoires, cadeau-artikelen, sjaals, tassen, van industriële verlichting tot sfeervolle rotanlampen én de laatste items op modegebied. KOKOMO lifestyle is lekker actief qua inkoop en altijd op zoek naar nieuwe, gekke en hippe artikelen.

       

Eigenaren Grytsje & Nellie

‘Met een flinke dosis ervaring op in-, verkoop- en stylinggebied, past deze uitdaging ons als een warme jas. Dat ‘warme jas’ gevoel proberen we uit te stralen en over te brengen op onze klanten. Het moet uitnodigend zijn én blijven om steeds weer even bij ons binnen te wippen!’

Contactgegevens

KOKOMO Lifestyle
Noard 14
8711 AH  Workum
Tel.:
Grytsje: 06-50217119
Nellie: 06-12575690

Website: www.kokomolifestyle.nl

Facebook

Openingstijden januari & februari
Dinsdag t/m vrijdag 13.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 11.00 tot 17.00 uur

Openingstijden rest van het jaar
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

 

Jouw Shop ook ‘in the picture’?

Meer info