SOXS catalogus winter 19/20 | T&C Lifestyle

Geen ouderwetse geitenwollen sokken meer! SOXS zien er (om te beginnen) enorm hip uit, hebben een schitterende pasvorm én opvallende gekleurde merklabels. Niet alleen mooi, maar de superzachte wol die afkomstig is van Nieuw-Zeelandse schapen wordt ook duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier; eco-wol.

Wol uit Nieuw-Zeeland

Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. De slokken zijn prikvrij, vochtregulerend en aangezien ze strak om de voet zitten, kunnen ze gewoon in de schoenen of laarzen worden gedragen. Ook handig in skischoenen of gewoon voor thuis als pantoffels!

                  

Cadeauverpakking

SOXS is er voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Voor mannen en vrouwen zijn er 3 verschillende lengtes mogelijk: Kneehigh, medium en low Soxs. Iedere SOXS komt in een prachtige cadeauverpakking waardoor het echt een geschenk is om te geven of te krijgen!

       

Reseller worden van SOXS?

Zou je Soxs ook graag willen opnemen in je assortiment? Neem even contact op met het team van T&C Lifestyle, dan bespreken zij samen met jou de mogelijkheden door.

SOXS catalogus winter 19/20

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB  Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

T&C Lifestyle

Website: www.TenClifestyle.nl
E-mail: [email protected]