Stijlvolle kerstcadeaus | TSQUARE BRANDS

Het agentschap TSQUARE BRANDS heeft in de Benelux drie bijzondere merken in portefeuille: Pluto Produkter, Batela 1991 en TANTÄ Rainwear. Het scandinavische merk Pluto Produkter heeft een mooie kerst voor je in petto met een prachtige kerstcollectie!

TSQUARE BRANDS

‘Een stijlvolle en verrassende kerst met Pluto Produkter!’

Carrousel theelichthouders

In grootmoeders tijd had je ze al, carrousels boven een theelichtje die ronddraaien door de warmte! Met deze nostalgische gedachte als inspiratie heeft Pluto Produkter tientallen variaties gemaakt, met typische kerstmomenten maar ook met reguliere afbeeldingen, zodat dit assortiment het hele jaar door kan worden verkocht. De carrousels zijn van aluminium en zeer verfijnd afgewerkt, precies wat je van een Scandinavisch merk verwacht!

TSQUARE BRANDS TSQUARE BRANDS TSQUARE BRNDS

Nijntje bij Pluto Produkter

Nijntje, het lief klein konijntje, geeft je kerst een hele andere dimensie! Snij op de Nijntje snij- presenteerplank je worteltjes fijn en bak met de Nijntje ovenschaal een heerlijke worteltjestaart. Steek Nijntje koekjes uit voor in de Nijntje koekjespot (30 cm hoog). Voeg smaak toe aan je ontbijt met de Nijntje peper en zout set (in het wit of zwart) en maak je tafel mooi met de Nijntje kaarsenhouders en confetti! Je kerstboom maak je mooi met de metalen en keramieke decoratiehangers van Nijntje en de avond sluit je af met de speciale flessenstop!

 TSQUARE BRANDS TSQUARE BRANDS

Nog veel meer kerstdecoratie…

Aan kerstdecoratie geen gebrek bij Pluto Produkter! Naast de reguliere collecties heeft het merk altijd een standaard kerstcollectie die multifunctioneel ingezet kan worden! Zoals de prachtige robuuste (advent) kandelaars, bakvormen, kerstboomversieringen, snijplanken, tapes, boekenstandaards, kussens, servetten, glaswerk, flessenstoppers… Kies je voor metaal of keramiek, je kiest altijd voor detail! Alle producten zijn zo verfijnd afgewerkt en met liefde vormgegeven, dat je telkens weer verbaasd bent over de kwaliteit!

TSQUARE BRANDS TSQUARE BRANDS TSQUARE BRANDS

Nieuwsgierig geworden wat Pluto Produkter nog meer in haar collectie heeft om er een geweldige kerst van te maken? Klik dan even op onderstaande afbeelding voor de uitgebreide online catalogus, waar je ook de bijbehorende prijslijst kunt opvragen!

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Korte Hofstraat 5
7201 KH  Zutphen
Tel.: 06-14279121

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]