Taste of Puglia

Over Taste of Puglia

Taste of Puglia verkoopt de lekkerste delicatessen, de mooiste (handgemaakte) serviezen voor een tafel in Italiaanse sferen en natuurlijk ook de leukste woonaccessoires. Allemaal uit Puglia, Zuid-Italië, en handgemaakt door de beste ambachtslieden. Oprichters en eigenaren: Joëlle, woont inmiddels 8 jaar in Puglia en Hanneke, komt al van jongs af aan in Italië. Sinds Joëlle er woont, heeft Puglia ook haar hart gestolen.

Handmade en met aandacht vervaardigt

Met respect voor Puglia en haar inwoners, maakt Taste of Puglia samen met de lokale ambachtslieden bewuste keuzes in producten, die bij de cultuur, mindset en sociale aspecten aansluiten. Kortom, het proces van het creëren van een nieuw product is net zo belangrijk als het eindresultaat. Duurzaamheid en liefde voor de regio staan voorop. Kies bewust en creëer ‘Your Italian Moment‘.

Producten met een verhaal

“Ben je op zoek naar unieke, handgemaakte producten met een verhaal, waar je ook nog eens mooie cadeaupakketten mee kunt samenstellen? Bekijk dan onze website of mail voor meer informatie over de B2B inkoopprijzen.”

Cari saluti,
Joëlle & Hanneke

 

Contactgegevens

www.tasteofpuglia.nl
ciao@tasteofpuglia.nl

Nederland: 06-23082812
Italië: 0039-3208748588

Assortiment

CadeausGiftsItaliaanse delicatessenCadeaupakketten


Neem contact op met Taste of Puglia!

 Ontdek meteen bijzondere producten
 Neem rechtstreeks contact op met de verkoper
 Krijg inzicht in het assortiment en inkoopprijzen

Bezoek de website Stuur een mail


Taste of Puglia | Rijksstraatweg 30A | 2988 BJ Ridderkerk