Trendzz For You | Totaalleverancier op het gebied van souvenirs, impulsartikelen & geschenken

Trendzz For You is de enige totaalleverancier op het gebied van souvenirs, impulsartikelen & geschenken. Het assortiment is geschikt voor o.a. de wederverkoop in winkels, tuincentra, museumshops, souvenirshops en recreatieparken.

Je kunt kiezen voor een exclusief concept uit het assortiment, maar ook producten op maat laten maken. De regiomanagers weten precies welke collecties jouw concurrentie verkoopt, zodat je altijd een uniek concept in de winkel hebt! Het team van Trendzz For You bezorgt alle producten alvast opgehangen aan de displays, zodat je zelf niets meer hoeft te doen.

Assortiment

Het assortiment bestaat uit diverse displays, wenskaarten, impulsartikelen, merchandise, sleutelhangers in diverse designs en materialen, koelkastmagneten, platen en kaarten 3D, hondenpenningen, posters, notitieboekjes, knuffels, boekenleggers, ansichtkaarten, op maat gemaakte artikelen…

Geen bulk aankopen & recht van omruilen

Het team van Trendzz For you snapt heel goed dat het voor sommige winkeliers niet realistisch is om in groten getale te moeten inkopen. Daarom hanteren zij kleine bestelhoeveelheden, zodat je niet met onnodige voorraden zit. In plaats daarvan kijken zij met je mee naar wat er echt nodig is. Het opbouwen van een persoonlijke band staat bij hen hoog in het vaandel. Niet tevreden met jouw keuze? Zij denken mee over een passende oplossing. Het omruilen van het concept behoort dan ook tot de mogelijkheden!

Producten op maat

Naast het uitgebreide en exclusieve assortiment is er ook de mogelijkheid om de designers van Trendzz For You een ontwerp op maat te laten creëren. Op deze manier kun je de huisstijl en bedrijfsnaam van jouw winkel hierin laten verwerken. Het is mogelijk om
een eigen ontwerp te laten maken voor alle producten, ook geïnspireerd op de lokale omgeving.

Inkopen

“Neem even contact met ons op voor een inlog voor de B2B webshop. Heb je een vraag, een opmerking of een mooi plan? Laten we samen praten!”

Groet,
Team Trendzz For You

Contactgegevens

Trendzz For You
C. Huygensstraat 8-009
8141 GM Heino
Tel.: 0572-392272

Trendzz for you

Website: www.trendzzforyou.nl
E-mail: info@trendzzforyou.nl

Thanks for sharing!