TSQUARE BRANDS | Navy Fashion | Living

Het agentschap TSQUARE BRANDS heeft in de Benelux diverse bijzondere merken in portefeuille, waaronder: Pluto Produkter, Tantä, Batela 1991, Greetingbox, Anhängsel en Design Bite.

Pluto Produkter

TSQUARE

Dit Zweedse merk kenmerkt zich door haar eigenzinnige Scandinavische design en simpelheid. Ze hebben naast FUN thermometers, die voor beleving en een fun moment zorgen, ook (reguliere) collecties zoals snijplanken, klokken, haken, lampen, vaasjes en een ruime en diverse collectie van Pippi Langkous, Moomin en Nijntje. Daarnaast is er een eigentijdse, op het traditionele geïnspireerde, kerstcollectie die deels aansluit op de reguliere verkoop en daardoor ook het jaar door verkocht kan worden.

TSQUARE             TSQUARE

 

TSQUARE

TSQUARE

 

Batela 1991 | Nieuw in Nederland

Batela

Het Spaanse merk Batela 1991 kenmerkt zich door speelse designproducten geïnspireerd op de Spaanse kust! Batela 1991, een nieuwe speler op de Nederlandse markt, bestaat uit twee divisies, namelijk Living en Fashion. Living bestaat uit servies, accessoires, maar ook kleden, kussens, krukjes, lampen, baby accessoires en veel meer.

Living

TSQUARE                   TSQUARE

TSQUARE                   TSQUARE

Fashion kids & volwassenen

Met de Fashion tak heeft Batela reeds haar sporen verdient in o.a. Spanje, Italie, Frankrijk, Portugal en Japan met de ‘gele regenjas’, een echte trendsetter en lifestyle statement! De jas is verkrijgbaar met bijpassende laarzen en is er ook voor de kleintjes. Zo kunnen mama en spruit samen als setje en gestyleerd over straat!

TSQUARE                         TSQUARE

TSQUARE                        TSQUARE

Verkooppunt worden?

Heb je interesse om verkooppunt te worden van de producten van Pluto Produkter en/of Batela? Hieronder de catalogus van ieder merk. De prijslijsten kun je hier opvragen.

Catalogus Pluto Produkter Catalogus Batela Living Catalogus Batela Fashion

Contactgegevens

TSQUARE BRANDSTSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Korte Hofstraat 5
7201 KH  Zutphen
Tel.: 06-14279121

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]

Facebook

Producten

Lifestyle producten, merken: Pluto produkter (Scandinavisch/Zweeds) en Batela (Spaans), woondecoratie, Nijntje producten, kinderkamer accessoires, kerstartikelen, FUN thermometers, snijplanken, klokken, haken, lampen, theedoeken, vaasjes, ruime en diverse collectie van Pippi Langkous artikelen, serviezen, tassen, manden, woonaccessoires, kleden, kussens, krukjes, lampen, baby accessoires, fashion voor kids én volwassenen, regenjassen, ‘t shirts, vesten, truien…