Vakbeurs showUP | 2 & 3 februari 2020 | Start het spring/summer inkoopseizoen op showUP!

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 vindt de vijftiende editie van showUP plaats in Expo Haarlemmermeer! Twee dagen lang zie je hier nieuwe collecties van toonaangevende merken, startende ontwerpers en nieuwe labels. Met meer dan 350 deelnemers is showUP de grootste inkoopbeurs in dit segment van de Benelux. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Succesvol inkopen en netwerken

Op de beurs vind je veel unieke producten uit de home-, gift- & kids branche die voor het eerst in Nederland te zien zijn. Deze editie kan er voor het voorjaar/zomer worden ingekocht. Dat betekent: veel producten voor buitenleven en -koken, zonnige zomerse items en vakantie-gerelateerde gifts. Het draait bij showUP overigens niet alleen om het spotten van nieuwe merken en inkopen van nieuwe collecties. Het listenUP programma biedt interessante lezingen. Kom luisteren naar inspirerende lezingen van retail-experts en toonaangevende trendwatchers tijdens listenUP. Internationaal trend- en colorwatcher Hilde Francq deelt de nieuwste inkooptrends op het gebied van kleur, materiaal en vorm. Na deze lezing ben je gegarandeerd UP to date! In The Store kan je talloze styling ideeën opdoen.
Kortom: showUP is hét recept voor succesvol inkopen en netwerken met vakgenoten.

Get summer ready

Start het spring/summer inkoopseizoen op showUP. Ontdek de trends van morgen, verrassende collecties en unieke producten binnen de home-, gift- & kids branche. Met meer dan 350 deelnemers is showUP op dit gebied de grootste inkoopbeurs van de Benelux.

Meet the makers

Ontmoet makers en merken: van upcoming labels tot toonaangevende producenten en van lokaal tot internationaal. Jong talent en gevestigde deelnemers krijgen een podium in de Trendzone van curator Jan Agelink. Het ideale startpunt om de beurs te gaan verkennen!

Trendzone

De Trendzone is een expositie op de beurs bestaande uit een mooie mix van producten van deelnemers en jong talent. Curator van Trendzone Jan Agelink.

startUP @ showUP

Iedere editie selecteert showUP 8 nieuwe merken, ontwerpers of producten voor de special [email protected] Ze zijn geselecteerd uit tientallen aanmeldingen. Ze vielen op door hun originaliteit, creativiteit, enthousiasme en veelbelovende businesscases. Over niet al te lange tijd in de winkels en voor het eerst gezien op showUP.

 growUP & cookingUP

Centraal gelegen op de beurs, herkenbaar door een mix van allerlei kleuren, ligt growUP. Deze area is niet meer weg te denken van showUP. Hier zijn de leukste en nieuwste kindermerken vertegenwoordigd. Deze leveranciers zijn niet alleen interessant voor kinderwinkels, maar ook voor conceptstores en cadeauwinkels.
Ook een nieuwe selectie deelnemers bij elkaar in cookingUP: deze eerste keer een leuke mix van food, drinks en tafelwaren en kitchen tools. Van mooie olijfolie en cocktailglazen tot keukengadgets en hippe drankjes.

showUP x Orderchamp

showUP en Orderchamp zijn een samenwerking gestart om hun aangesloten retailers en merken zowel een inspirerende offline als online inkoopervaring te bieden. Op de showUP beurs is Orderchamp aanwezig als partner; een plek waar je je als bezoeker kort en krachtig kunt laten praten bijpraten over online inkopen. Bezoekers van de beurs kunnen informatie ontvangen over het online inkopen van unieke showUP merken via de Orderchamp marketplace. Kom langs voor een (alcoholvrije) cocktail en een gratis Orderchamp inkoopaccount.

Contactgegevens

showUP 2 & 3 februari 2020
Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB  Vijfhuizen

Openingstijden
Zondag 2 februari van 10:00 – 18:00 uur
Maandag 3 februari van 10:00 -18:00 uur
Toegang gratis na registratie via de website.

Bestel hier je gratis tickets

Organisatie
showUP BV
Postbus 905
1000 AX  AMSTERDAM
Tel. 0031-(0)208801211
Website: www.showup.nl
E-mail: [email protected]