Internationale vakbeurs spoga+gafa | 1 t/m 3 september | Grootste tuinbeurs ter wereld

Bij spoga+gafa 2019 kunnen vakbezoekers, van over de hele wereld, alles verwachten wat met de tuin en tuinieren te maken heeft! De focus van de beurs ligt dit jaar op het thema City Gardening. Deze internationale vakbeurs vindt plaats in Keulen van 1 t/m 3 september 2019.

Exposanten

Ongeveer 2100 exposanten uit 60 landen presenteren op 230.000 vierkante meter alles wat de groene branche tegenwoordig te bieden heeft. De stand in mei: bijna 98 procent van de geplande ruimte is reeds bezet. De spoga+gafa scoort als grootste tuinbeurs ter wereld hoge ogen. Dit door haar internationale karakter (verwacht aandeel buitenlandse exposanten 85 procent), een uniek beursaanbod en diepgang in de onderwerpen. De spoga+gafa biedt niet alleen innovaties, inspiratie en impulsen, maar ook talrijke thema-eilanden.

POS Green Solution Islands: Stand: The Planthunter, Boulevard, Passage 4/5,

City Gardening

De focus van de beurs ligt dit jaar op het thema City Gardening. “Tuinieren in een stedelijke omgeving heeft de branche nog nooit eerder zo sterk in beweging gebracht”, aldus Catja Caspary, afdelingshoofd van de Koelnmesse GmbH. “De spoga+gafa laat deze trend in al zijn facetten zien en creëert zo een grote meerwaarde voor de internationale exposanten en vakbezoekers.” City Gardening krijgt op de spoga+gafa 2019 alle aandacht. In een op thema gefocuste ruimte in hal 6, genaamd Power Place Gardening, presenteren internationale exposanten trendy producten op het gebied van irrigatie en beplanting. Verder worden er o.a. multifunctionele meubels gepresenteerd, zijn er professionele presentaties op diverse podia, is er het Tuincafé, zijn er speciale communicatiemiddelen als bewegwijzering naar exposanten met City Gardening-producten, balkons waarop producten onder de aandacht worden gebracht die in de stad te gebruiken zijn en meer!

City Gardening krijgt een eigen POS Green Solution Island. Met heldere voorbeelden over hoe de vakhandel de vraag en omzet kan laten stijgen. Behalve het centrale thema ‘City Gardening’ ook thema’s als ‘Wellness in Nature’, ‘Kids Garden’, ‘Flower Power’ en ‘Living with plants – My Tiny Coffee Shop’.

De Power of Plantbrands

Planten veranderen in helden, uitwisselbaarheid reduceren, eigen merken creëren, een blijvend marktsucces behalen, dit zijn enkele doelstellingen die de initiatieven van planten- en bloemenkwekers en -producenten nastreven, om hun producten door het eigen merk en bijzondere vaardigheden uit te breiden in een markt die in toenemende mate door intensieve concurrentie wordt gekenmerkt.

Outdoor Kitchen World

De Outdoor Kitchen World in hal 8 biedt door de vele exposanten nog meer verscheiden-heid aan producten: van puristische, strakke en moderne meubels, accessoires en apparaten van uiteenlopende aanbieders van buitenkeukens uit de hele wereld tot exclusieve fabrikanten en mondiale spelers uit de branche.

Trendshow tuinmeubel- en tuindecoratie

De trendshow tuinmeubel- en tuindecoratie laat megatrends zien, die de maatschappij wereldwijd in beweging brengen. Een speciale show met de titel ‘Icons of Outdoor Furniture Design’, waarin de meest verkochte en karakteristieke tuinmeubels van actuele en ook voormalige exposanten op de spoga+gafa worden getoond.

Heb je belangstelling om als exposant deel te nemen of wil je als retailer de vakbeurs bezoeken? Neem dan even contact op met Sarah Becker-Kraft of neem een kijkje op de website.

Contactgegevens

spoga+gafa 2019

Adres:
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679  Köln
P.O. Box 21 07 60
50532  Köln
Germany
Tel.: +49 221 821-0

Contactpersoon:
Sarah Becker-Kraft
Tel.: +49 221 821-3513
Fax.: Fax +49 221 821-3544
E-Mail: [email protected] koelnmesse.de