Wasgeluk | Italiaans wasparfum | Heerlijk geurend wasgoed

Wasgeluk, de perfecte oplossing voor wasgoed met geur! Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor.

Wasparfum

Wasgeluk is een sterk geconcentreerd wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders… Het product is dan ook van Italiaanse bodem (uit Milaan)! Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor de was. Het parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof, van bijvoorbeeld je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur.

Zachte, verfijnde geuren

Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving! Verkrijgbaar in 8 heerlijke geuren.

Coen en Sander show

Wasgeluk kreeg in de Coen en Sander show op radio 538 maar liefst 9 pannenlapjes! Zij zijn helemaal fan van de wasgeuren! De pannenlapjes zijn een soort punten waarmee ze producten beoordelen. Het maximaal haalbare is 5 pannenlapjes en Wasgeluk kreeg er 4. Dat is tot nu toe het hoogste aantal wat ooit gegeven is.

        

Inkopen

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of inkopen? Neem hiervoor even contact op met het team van Wasgeluk via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Wasgeluk
Industrieweg 2A
4104 AR  CULEMBORG

Website: www.wasgeluk.nl
E-mail: [email protected]

Facebook

Producten

Wasparfum uit Italië (Milaan), in de geuren: Lavendel, Vanille en Bergamot, Talk,
Lotusbloem, White Musk, Argan, Varen, Katoenbloem…