Whitebox Denmark: ReCollector & Hemverk | De Woonagent

De Woonagent vertegenwoordigt diverse Scandinavische merken. Voor Madam Stoltz zijn zij bijvoorbeeld al meer dan 13 jaar contactpersoon voor alle verkooppunten in de Benelux. Andere mooie collecties die je kunt inkopen zijn van: Mr Plant Sweden – Holmen Collection, ReCollector, Hemverk en Doing Goods (BE-LUX).

The Whitebox

De Woonagent is nu ook aanspreekpunt voor de merken ReCollector en Hemverk. Designs die via investeerdersmaatschappij The Whitebox uit Denemarken op de markt zijn gebracht.

ReCollector

Het merk ReCollector is Deens design met een missie. Zij bieden dé oplossing voor een elegant en functioneel afval- en sorteersysteem, zowel gebruiksvriendelijk als praktisch. De afvalbakken zijn verkrijgbaar in 8 trendkleuren, gemaakt uit 100% recycled materiaal. ReCollector is ontworpen in een klassieke Scandinavische stijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, strakke lijnen en eigentijdse kleuren.

Hemverk

Het merk Hemverk heeft een collectie handgemaakte minimalistische wandklokken en horloges uit Denemarken.

Het simpele design van de wandklokken is gecreëerd op een Deens design traditie dat vorm en functionaliteit combineert. De kleuren van de wandklokken zijn geïnspireerd door de Nordic natuur, met tinten van groen, beige, blauw en zacht roze. Dit geeft rust en past bij vrijwel elk interieur.

Met de Graham horloge collectie kun je je eigen horloge samenstellen. Kies je favoriete wijzerplaat en bandje (in diverse kleuren verkrijgbaar). Deze is gemakkelijk te vervangen, waardoor je voor elke gelegenheid een andere variant van jouw horloge kunt maken.

Lees meer over deze merken:
ReCollector
Hemverk

Inkopen

Ben je winkelier, stylist of projectinrichter en heb je interesse om de collectie van Madam Stoltz toe te voegen aan jouw assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we denken graag met je mee!
Groet, Team De Woonagent

Showroom

De showroom in Etten-Leur is geopend op 15, 16 en 17 januari aanstaande en voor alle mensen die richting Maison et Objet gaan in Parijs, daar staat De Woonagent ook: Hall 4 – Stand G76 – H75.

Contactgegevens

De Woonagent BV
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr. van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Recollector: https://dewoonagent.nl/onze-merken/recollector/
Hemverk: https://dewoonagent.nl/onze-merken/hemverk/

E-mail: info@dewoonagent.nl

Thanks for sharing!