Woonaccessoires met opdruk groenten | Geïllustreerd en ontworpen door Marie Mul onder het label Colour & Pencil

Colour & Pencil verkoopt onder eigen label een originele collectie kussens, textielposters en kaarten. Het thema voor de kussens en textielposters is: groenten. Dahlia’s sieren de kaarten. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Ook op maat kan illustrator Marie Mul ontwerpen maken.

Kussens

Dit jaar zijn er onder het label Colour & Pencil 4 kussens op de markt gebracht met als thema groenten. De kussens hebben verschillende afbeeldingen, zodat je in het interieur altijd voor afwisseling kunt zorgen. Deze zijn gemaakt van stevig katoen/canvas, voorzien van een rits en een binnenkussen. De kussens worden geleverd in een plastic zak en/of doos afhankelijk van het bestelde aantal. Maar de kussens hebben nog een extra bijzonder detail: de voor- en achterkant verschillen. Je kunt ze omdraaien, waardoor je elke keer een andere look krijgt!

           

Textielposters

Ook de textielposters hebben groenten als thema. Marie werkt samen met een textielbedrijf waar ze alle ontwerpen naartoe stuurt en daar worden ze op de stof gedrukt. De posters zijn voorzien van 2 stokken die je zowel boven als beneden door een tunneltje moet steken en een leren bandje waar je ze mee kunt ophangen.

Kaarten

De prachtige dahliakaarten zijn gemaakt naar aanleiding van het boek dat Marie geschreven en geïllustreerd heeft. De kwaliteit van de kaarten is ronduit goed, want de drukker heeft er letterlijk zijn ziel en zaligheid ingestopt en dat is goed merkbaar! Kwaliteit en originaliteit staan voorop. Het moet exclusief zijn en nergens anders te koop. Ze worden geleverd incl. enveloppe en beschermzakje.

Illustrator en ontwerper Marie Mul

Marie Mul is van beroep illustrator en ontwerper van kaarten en textiel, afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Deze heeft ze met succes afgerond in de disciplines tekenen, schilderen, illustratie en grafische technieken. Na haar opleiding is ze jarenlang werkzaam geweest als docente tekenen/schilderen aan een kunstacademie en een volksuniversiteit. Tegelijkertijd was Marie freelance illustrator voor een aantal tuintijdschriften zoals Groei & Bloei en Tuinieren en had tevens wat losse opdrachten voor Seasons, de TV (programma Per seconde wijzer), Stichting Kinderpostzegels waar ze een aantal series kaarten voor mocht ontwerpen en particuliere opdrachten.

In 2018 is het boek ‘Applaus voor de Dahlia’ verschenen, deze is door haarzelf geschreven en geïllustreerd. Naar aanleiding daarvan heeft Marie kaarten ontworpen met als thema Dahlia’s en Tulpen. Daarnaast heeft ze ook kaarten ontworpen die op bamboepapier gedrukt zijn naar aanleiding van haar etsen met als onderwerp ‘Oud Speelgoed’.

Op maat

Marie kan ook op verzoek iets speciaals ontwerpen, zowel voor zakelijke als voor privé doeleinden. Tekenen en ontwerpen is niet alleen haar passie, maar tegelijkertijd ook haar beroep. Na jarenlang les te hebben gegeven aan een academie en volksuniversiteit, is ze nu voor haarzelf begonnen met het illustreren, ontwerpen voor stoffen en design.

Samenwerken

Marie zou het ook geweldig vinden om met fabrikanten of bedrijven samen te werken. Wat ze nu laat zien aan ontwerpen is slechts een fractie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wat haar droom is? Ooit een textiellijn te creëren. Van theedoeken tot gordijnen en stoffen voor kinderen tot damesmode.

Contactgegevens

Colour & Pencil
Marie Mul
Tel.: 0031 6 16671668

Website: www.colourandpencil.eu
E-mail: [email protected]

Producten

Kussens, textielposters, kaarten…
De collectie wordt binnenkort verder uitgebreid met o.a. papier mache producten.
Ontwerp op maat.
Samenwerking met fabrikanten en bedrijven.