Yoisho heet voortaan Yoshiko Home

Yoshiko

Yoshiko Home (voorheen YOISHO) is een Nederlands merk op het gebied van woonaccessoires. Yoshiko staat voor kwaliteit van leven, van minder stress naar meer innerlijke rust. Daar sluit de collectie manden, tassen, vloerkleden, sjaals en accessoires naadloos op aan.

Yoshiko

Oprichtster Lisa van Roode

Lisa van Roode is al jarenlang werkzaam in de modewereld. Voor bekende modeketens laat zij in het buitenland grote volumes kleding en homeware produceren. Door deze ervaring beschikt Lisa in verschillende landen over een enorm netwerk van producenten tot designers. Nu zet ze die allemaal in voor haar eigen merk Yoshiko.

Producten voor het binnen- en buitenleven

Naast verschillende grote zitkussens en poefs is er nog veel meer voor het buitenleven; zoals hamamdoeken, kussens, krukjes, kokoslichtjes en waterkannen voor frisse zomerdrankjes. De producten hebben een Oosterse & Westerse look, passen bij een vintage & modern interieur, zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen, zijn exclusief en toch toegankelijk én zijn tevens mooie & betaalbare accessoires!

Yoshiko

Geliked door stylistes, woonblogs & instagrammers

De producten van Yoshiko zijn al op 50 verkooppunten te verkrijgen. Daarnaast hebben bekende woonstylistes als Marieke Rusticus, Carolien Manning en Sanne van &stijl het merk omarmd en veel gepost op social media.

Hulp aan stichting Vialisa.com – Bangladesh

Kijk ook eens op de site www.vialisa.com (een andere Lisa :-). Deze stichting helpt vrouwen in Bangladesh aan een beter leven door educatie en een baan waarmee ze zichzelf en hun gezinnen kunnen onderhouden. Lisa van Roode heeft goed contact met deze stichting en doneert hier een deel van de opbrengst van Yoshiko.

Yoshiko

Naar de website