Buitenproducten | Zoedt

Zoedt is een stoer Nederlands label dat garant staat voor hippe woonaccessoires en stationery in kenmerkende Scandinavische stijl met veel zwart-wit. Zoedt is dol op mooie teksten en grafische designs.

Nieuw: Buitenproducten

Witte buitenkussens met tekst en grafisch patroon

Stoere tuinkussens of buitenkussens met diverse teksten. De achterkant van de kussens zijn voorzien van een grafisch patroon. De kussens zijn watervast en gemaakt van polyesther. Met deze kussens voeg je een vrolijke noot toe aan je tuin, waarbij je kunt mixen & matchen met de andere kussens uit de serie en stylen maar! Het formaat van de kussens is 40 x 40 cm. (inclusief binnenvulling). Zoedt laat de collectie maken door vakmensen in Nederland.

              

           

 Tuinposters

De tuinposters van Zoedt zijn echte sfeermakers in de tuin! Tuinposters met leuke originele quotes en kunnen het hele jaar door buiten blijven hangen. De posters zijn gemaakt van 510 grams bisonyldoek. Dit doek wordt normaal gebruikt voor zeilen van schepen. Het is van stevige kwaliteit, geschikt voor alle weertypes en makkelijk schoon te maken! Het formaat is 60 x 80 cm.

 

Wil je alle (buiten)producten zien? Neem dan even een kijkje op de wholesale website.

Contactgegevens

ZOEDT
Ellen Modderkolk en Cindy Noordman
Postadres
Veldweg 3A
8015 PP  ZWOLLE

Website: www.zoedt-wholesale.nl
E-mail: [email protected]