Retailer in Beeld | LabeLLinda

Unieke (woon)accessoires

Retailer in Beeld | LabeLLinda
Linda volgt Onze Branche! via de nieuwsdienst.

Retailer in Beeld

Linda Verdel is eigenaar van LabeLLinda. Al 10 jaar lang runt zij de website Labellinda.com, waarin kleding, (woon)accessoires, bloemen, planten en glaswerk centraal staan. Acht maanden geleden is zij haar droom achterna gegaan en naast de webshop haar eigen winkel in Winkelcentrum Schalkwijk te Haarlem begonnen!

Unieke en bijzondere (woon)accessoires

In de winkel en webshop vind je steeds nieuwe en bijzondere (woon)accessoires waarmee je in een handomdraai een gezellige, unieke sfeer creëert! Linda heeft zo haar adresjes waar ze de leukste producten weet in te kopen en dan vooral in Ibiza Style. Één van de merken in haar winkel is Yoshiko. Vaak is haar assortiment nét even anders dan anders!

‘Altijd bijzonder, hip, trendy, uniek en gezellig!’

Ervaren bloemstylist en binnenhuisarchitecte

Je kunt ook contact met Linda opnemen om mogelijkheden te bespreken wat betreft het regelen en organiseren van een (thema)feest, bruiloft of het (opnieuw) inrichten van een interieur. Als ervaren bloemstylist en binnenhuisarchitect heeft ze ideeën genoeg en is een (vrijblijvende) afspraak zo gemaakt!

Contactgegevens

LabeLLinda
Linda Verdel
Winkeladres:
Rivieradreef 52 A
2017 AH  Haarlem
Tel.: 06-30924214

Website: www.labellinda.com
E-mail: [email protected]

Ben je retailer en wil jij met jouw winkel/bedrijf ook meedoen aan het item: Retailer in Beeld? Neem dan even contact op met: [email protected]