Shop in Beeld | ’t Kralenstulpje

Esther de Jonge is sinds 2010 eigenaresse van webwinkel ’t Kralenstulpje. Via de webshop worden er kralen & onderdelen om sieraden te maken verkocht en verpakkingsmaterialen. Daarnaast is er de actieve facebook pagina met bijna 9.000 volgers!

Shop in Beeld | 't Kralenstulpje

Eigenaresse Esther de Jonge

Ik ben in 2010 vanuit mijn hobby sieraden maken, begonnen met de verkoop van kralen.
Als kind maakte ik al oorbellen van materialen die mijn vader gebruikte voor zijn werk als elektricien. Het is heel erg mooi wanneer je van je hobby je werk kunt maken. “Kun jij je brood met de kralenverkoop verdienen?” Dat is een veelgestelde vraag die ik krijg. Dan zeg ik altijd uit de grap: “Met kralen en spiegeltjes zijn al heel wat continenten veroverd!”
Ik zorg al 10 jaar voor mezelf. Daarvoor natuurlijk ook al, maar toen had ik nog de veilige haven van een werkgever inclusief snipperdagen, pensioen én ziektekostenverzekering. Ik ben nu een éénoudergezin zonder kinderen, zeg ik ook vaak met een knipoog.”

Shop in Beeld | 't Kralenstulpje

“En natuurlijk moet je voor kralen van 25 cent veel doen. Ik ga soms met mijn bakje voor  kraaltjes en bedels van 25 cent vele uren het magazijn rond om een bestelling van een klein bedrag bij elkaar te pakken. Dat doe ik met heel veel enthousiasme. Ik heb nog steeds het gevoel van een klein kind in een enorme snoepwinkel. Al die mooie kleuren, modellen en glanzende (edelsteen) kralen, ik word daar heel erg blij van. En dan de lieve reacties en foto’s van klanten, van hun zelfgemaakte creaties die ik mag ontvangen, bedankkaartjes, mailtjes en brieven. Dan wordt ik vaak overspoeld door een intens gevoel van dankbaarheid. Ook heb ik mensen in mijn omgeving, die altijd voor me klaar staan, zoals mijn vader. Hij doet ontzettend veel voor mij en ik ben enorm trots op hem! Ook zijn lieve vriendin Elsa is altijd betrokken, kletst me de oren van het hoofd en wil alles weten over de dagelijkse beslommeringen bij ’t Kralenstulpje.”

Corona Crisis

De Corona crisis pakt ons allemaal. Toch ben ik dankbaar voor het feit dat ik gezond ben en met de afleiding van mijn bedrijf. Bovendien ben ik ook heel erg blij dat ik iedereen, juist in deze tijd, mag voorzien van kralen en toebehoren om sieraden te maken!

Contactgegevens

’t Kralenstulpje
Esther de Jonge
Postadres:
Stationsstraat 11a
9679 EA Scheemda

Shop in Beeld | 't Kralenstulpje

Website: www.kralenstulpje.nl
E-mail: [email protected]

Facebook


Ook meedoen aan het item Shop in Beeld? Hier lees je de verhalen van een aantal shopowners uit eerdere publicaties. Als je enthousiast bent, laat het ons even weten. Dan maken wij ook een leuk artikel over jouw shop. Aanmelden voor Shop in Beeld.